Σε μία σειρά συλλήψεων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, την Παρασκευή 23/02, με κοινό παρανομαστή την κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όσον αφορά τα Χανιά, συνελήφθη, χθες (23.02.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.  Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης και φιαλίδιο εκτόξευσης χημικής ουσίας (σπρέι πιπεριού).  

Αναφορικά με το Ρέθυμνο, συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.  Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον ίδιο και στη συνέχεια διενέργησαν έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 87,5 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Τέλος, στο Ηράκλειο συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.   Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης.  

Προανάκριση και για τα τρία περιστατικά, διενεργείται από τα τμήματα δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook