Στόχο τη μέγιστη αύξηση των προορισμών στους οποίους «πετάει» έχει βάλει η Turkish Airlines για το 2011. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους, στοίχημα αποτελεί η ανάπτυξη του δικτύου σε Ασία και Ευρώπη, στο πρώτο μισό του έτους.

Μετά τη Βαλένθια και τη Μάλαγα, επόμενος σταθμός της Turkish Airlines είναι το Σιράζ, η έκτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στο Ιράν, πρωτεύουσα της επαρχίας Fars. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πτήσεις θα αρχίσουν στις 14 Μαρτίου και θα γίνονται συνολικά τέσσερις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Σιράζ βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Ιράν και είναι γνωστό για το περιφερειακό κέντρο εμπορίου, το οποίο ανθεί για περισσότερα από χίλια χρόνια.

Επόμενος σταθμός της Turkish Airlines είναι, στις 16 Απριλίου, η Τουλούζ. Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, μία από τις βάσεις της ευρωπαϊκής αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Η Turkish Airlines θα ενώνει την Κωνσταντινούπολη με την Τουλούζ τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ στις 3 Ιούλιου θα προστεθεί ακόμα μία πτήση και θα γίνουν συνολικά τέσσερις. Η Τουλούζ θα είναι η τέταρτη πόλη στην οποία θα προσγειώνονται αεροπλάνα της εταιρείας, μετά το Παρίσι, τη Λυών και τη Νίκαια.

Με την προσθήκη αυτών των δύο πόλεων, ο συνολικός αριθμός του δικτύου που καλύπτει η Turkish Airlines θα φτάσει τους 175.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook