Μετά την πραγματοποίηση των προημιτελικών αναμένονται ενδιαφέρουσες μάχες στα ημιτελικά του τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα”, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ για την εξέλιξη του τουρνουά αναφέρει τα εξής:

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες μάχες αναμένονται στα ημιτελικά του τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα”, όπως προέκυψαν μετά την πραγματοποίηση των προημιτελικών.

Από τη μία, ο Σπύρος Ναούμ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Κοκκινάκη και από την άλλη, ο Αγγελος Καραχάλιος θα αγωνιστεί απέναντι στον Σταύρο Δουλγεράκη.

Και τα δύο παιχνίδια, το αποτέλεσμα των οποίων θα αναδείξει το ζευγάρι του τελικού, έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Στα προημιτελικά, ο Γιάννης Κοκκινάκης επικράτησε του Γιώργου Βαρβεράκη με 2-1 σετ (6-2, 6-7, 7-4) ενώ τα άλλα δύο ματς έληξαν με 2-0 σετ για τον Αγγελο Καραχάλιο που επικράτησε 6-3, 6-2 του Αντώνη Ματσαμάκη, ενώ ο Σπύρος Ναούμ πήρε τη νίκη σε βάρος του Ανδρέα Κωνστανταράκη με 6-0, 6-4. Οσον αφορά το 4ο εισιτήριο, αυτό πήγε εξ αρχής στον Σταύρο Δουλγεράκη που προκρίθηκε σε βάρος του Γιώργου Μιχελάκη ο οποίος αποχώρησε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών έχουν ως εξής:

Κοκκινάκης – Βαρβεράκης 2-1 (6-2, 6-7, 7-4)


Καραχάλιος – Ματσαμάκης 2-0 (6-3, 6-2)
Ναούμ – Κωνστανταράκης 2-0 (6-0, 6-4)

ΤΑ ΔΙΠΛΑ

Τώρα, στα διπλά, απομένει η πραγματοποίηση ενός ακόμη αγώνα για να προκύψουν τα ημιτελικά. Αυτός, αναμένεται μεταξύ των Καραχάλιου/Κωνστανταράκη που είναι να αντιμετωπίσουν τους Ναούμ/Βλαχάκη (20/7, 21:00). Στους “4” βρίσκονται επίσης και οι Μαλανδράκης Κώστας/Κατσιφαράκης Στέλιος.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των προημιτελικών είναι τα εξής:

Δουλγεράκης Σταύρος/Ηλιάκης Στράτος – Χαλακατεβάκης Λευτέρης/ Κωνστανταράκης Αντώνης 2-0 (5-3, 4-0)

Ματσαμάκης Αντώνης/Κονταράκης Ανδρέας – Μπαλάσκα Βασιλική/Τίτη Εμμανουέλα 2-1 (4-2, 1-4, 10-3)

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook