Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος Σούδας εμμένει πως το κανάλι στην Σούδα δεν έχει καθαριστεί από το 2010

Μετά την απάντηση του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Σούδας Κωνσταντίνου Φωκά, στην καταγγελία του για την κατάσταση του «καναλιού» στην Σούδα, ο πρώην δημοτικός υπάλληλος Σούδας Γιάννης Σαριδάκης, επανέρχεται, για τελευταία φορά, όπως αναγράφει..

“Φίλε Πρόεδρε, δε είχα ούτε έχω την πρόθεση να λογομαχήσω μαζί σου, άλλωστε ξέρω ότι η ευθύνη δεν είναι δική σου, αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Το κάθε πότε επισκέπτονται οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου  τα κανάλια και τα χαντάκια για καθαρισμό, φαίνεται από το περιεχόμενο τους και όχι από τα έγγραφα των αρμόδιων Υπηρεσιών. 
Στο συγκεκριμένο κανάλι, ο προηγούμενος καθαρισμός τους αν είχε γίνει την άνοιξη, εκτός των άλλων ακατονόμαστων μολυσματικών αποβλήτων, τα ελόβια χόρτα – φυτά και λοιπά παράσιτα, δε θα είχαν ην ανάπτυξη που παρουσίαζαν την ημέρα που ξεκινούσε η Σχολική χρονιά 2017 – 2018.
Ο κ. Δήμαρχος, εκτός από τη διαδικασία να σε ορίσει εκπρόσωπο του την ημέρα του Αγιασμού, ας έκανε τον κόπο να δώσει μια εντολή στο αρμόδιο συνεργείο, να πάει την προηγούμενη μέρα, να καθαρίσει το συγκεκριμένο κανάλι.
Όσο για το ότι τόσα χρόνια δεν έβλεπα τίποτα στραβό σε αυτόν τον τόπο, και ξαφνικά είδαν το ‘‘φως μου’’, σε πληροφορώ ότι 10 χρόνια που υπηρέτησα στον τ. Δήμο Σούδας, (1998 – 2010) και 2 χρόνια  (2011-2012)  και όσο το επέτρεπαν οι κανονισμοί και νόμοι, καυτηρίαζα τα στραβά της τότε Δημοτικής Αρχής πράγμα το οποίο αναγνωρίζει η τοπική Κοινωνία της Σούδας. 
Επίσης, κάθε εργάσιμη μέρα εργαζόμουνα στο παλιό και στη συνέχεια στο νέο κτίριο του Δήμου στη Σούδα, στο νέο «Καλλικρατικό» Δήμο Χανίων από τη θέση του τακτικού υπαλλήλου και σε θέση που είχε την άμεση γνώση του πότε και πού ασχολούνται Συνεργεία του Δήμου στη Δημοτική Ενότητα Σούδας, επιμένω λόγω ίδιας αντίληψης, ότι το συγκεκριμένο κανάλι, δεν καθαρίστηκε ποτέ μετά το 2010. Ίσως κάποιοι άλλοι εκτός από εμένα να οφείλουν να κάνουν λίγο αυτοκριτική στον καθρέπτη  τους.
 Τέλος, σου γνωρίζω ότι δε θα ξανασχοληθώ με το θέμα, άλλωστε η φύση στο τέλος αυτοκαθαρίζεται μόνη της.
 Άπτερα 14.9.17
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook