create.vista

Mε ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους υποδέχονται τα Χριστούγεννα στην Σούδα.

Συγκεκριμένα την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα σημάνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Σούδας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. DJ, βεγγαλικά, παραδοσιακοί χοροί με τη συμμετοχή του χορευτικού συλλόγου Αροδαμός και κεράσματα είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. κάλαντα, μουσικά και χορευτικά δρώμενα από τα σχολεία της περιοχής και την ομάδα του ΚΑΠΗ Σούδας θα βάλουν για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η κα Βενιανάκη Μαρία και την κα Μαράκη Μαρία.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. παραδοσιακά κάλαντα και κεράσματα θα προσφερθούν στο ΚΑΠΗ Σούδας

Ο Άγιος Βασίλης, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:00 ξεκινώντας από την πλατεία της Σούδας θα οδηγήσει το τρενάκι με τα παιδιά με προορισμό το Πολύκεντρο όπου εκεί, θα περάσουν ένα δημιουργικό απόγευμα, ζωγραφίζοντας. Παράλληλα θα προσφερθεί κέρασμα σε μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη για χαρούμενα….παιδιά!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 με την απονομή επαίνων στους μαθητές από τη Σούδα που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Σούδας και ώρα 18:00.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση του πολιτιστικού συλλούγου Σούδας, του δήμου Χανίων, της τοπικής κοινότητας Σούδας, του συλλόγου καταστηματαρχών Σούδας, τα ΚΑΠΗ Σούδας, ο φιλανθρωπικός σύλλογος Σούδας, ενορίες Αγ. Νικολάου και Αγ. Νεκταρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook