Με δικό του περίπτερο “Chania Values” που «στέγασε» έξι Χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετείχε το Επιμελητήριο Χανίων στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον μεγαλύτερο και παλαιότερο εκθεσιακό θεσμό της χώρας.

Το ΕΒΕΧ εκπροσώπησαν στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του φορέα Γιάννης Μαργαρώνης και ο οικονομικός επόπτης του, Βασίλης Καλοτεράκης.
Με έντονο επιχειρηματικό χαρακτήρα, σημαντικό το διεθνές στοιχείο, τιμώμενη χώρα την Κίνα, 1.500 εκθέτες έναντι 1.015 της περσινής διοργάνωσης, πλήρη κάλυψη του εκθεσιακού χώρου, αλλά και την αίσθηση της «γιορτής» διάχυτη ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου  η 82η ΔΕΘ.

Η φετινή διοργάνωση αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, με τα ποσοτικά και ποιοτικά μεγέθη σημαντικά βελτιωμένα.

Συνολικά οι διεθνείς συμμετοχές προέρχονταν από 18 χώρες, Κίνα, Κύπρος, Σλοβακία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Νότια Αφρική, Αρμενία, Ινδονησία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Ινδία, Ουκρανία, Σερβία, Ρωσία, Τουρκία, Ιταλία, Αίγυπτος και Ιράν.

Πέραν των διεθνών συμμετοχών, στην 82η ΔΕΘ έδωσαν δυναμικό «παρών» και 43 Επιμελητήρια από όλη τη χώρα με 360 επιχειρήσεις.
ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Στο περίπτερο του ΕΒΕΧ προβλήθηκε η Χανιώτικη επιχειρηματικότητα μέσα από ξεχωριστά προϊόντα του τόπου μας, όπως μέλι, τυροκομικά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα κρέατος, ξύδι κ.λ.π.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν από τα Χανιά στη 82η ΔΕΘ είναι οι ακόλουθες:

· «chania values» – ebex (περιελαμβανε ολεσ τις εξαγωγικεσ εταιρειεσ του νομου)
· ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε “ΚΥΔΩΝ FOODS“ (αρτοσκευασματα)
· ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΜΠΑΚΗ (προϊόντα ζύμης)
· ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΚΤΑΡ ΕΠΕ (ξύδι)
· ΚΩΣΤΑΚΗ ΥΙΟΙ & ΟΕ (τυροκομικά προϊόντα)
· ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜ. (μέλι)
· ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ `ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ` ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (αρτοσκευάσματα)
 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook