Επίσκεψη στην περιοχή Γλυκά Νερά όπου δρομολογήθηκε μελέτη χωροθέτησης γεώτρησης για προσπάθεια εντοπισμού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα που καταλήγει στην περιοχή.

Σε συνέχεια της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σφακίων και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.  στις 11/10/2017, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης με τον Αντιδήμαρχο κ. Σοφούλη Πέτρο και από την πλευρά του Ο.Α.Κ. Α.Ε. τον Δ/ντή Υδραυλικών Έργων κ Πατρελάκη Μάρκο, το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Λιβάνιο Βασίλειο, τον Μηχανικό Περιβάλλοντος κ. Παλύγος Ιωάννης, τους πολιτικούς μηχανικούς κ. Λαμπρινό Στυλιανό και Μανωλεδάκη Δημήτριο, τους Γεωλόγους κ. Σιμιτζή Βασίλειο και Πανηγυράκη Αγαμέμνωνα,  επισκέφτηκαν τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Γλυκά Νερά όπου δρομολογήθηκε μελέτη χωροθέτησης γεώτρησης για προσπάθεια εντοπισμού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα που καταλήγει στην περιοχή.

Στη συνέχεια μετέβησαν στις Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη και Καλλικράτη προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να συλλέξουν δεδομένα στα σημεία, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθούν κατασκευές υδατοδεξαμενών για την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης των περιοχών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook