Αϊ Βασίληδες… γέμισαν το Σάββατο (16/12) τα Περιβόλια στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Super League.

Επτά γκολ που συμβολίζουν τα ισάριθμα χρόνια της διεξαγωγής του Santa Run στα Χανιά και της προσπάθειας των εθελοντών της Red Action.

Στην επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρονται τα εξής:

Τα πιο σημαντικά γκολ το περασμένο Σάββατο (16.12.17) στο γήπεδο των Περιβολίων σημειώθηκαν στο ημίχρονο.

Ηταν η στιγμή που δεκάδες Αϊ Βασίληδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν μπάλα με τερματοφύλακα τον Χρόνο.

Επτά γκολ, τα οποία συμβολίζουν τα ισάριθμα χρόνια της διεξαγωγής του Santa Run στα Χανιά και της προσπάθειας των εθελοντών της Red Action.

Στη συνέχεια οι Αϊ Βασίληδες μοίρασαν δώρα και γλυκά στους φιλάθλους, παροτρύνοντας τους να δώσουν το παρών στο φετινό Santa Run Χανιά, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την αλληλεγγύη στα παιδιά, προσφέροντάς τους ένα σπουδαίο δώρο, τη συμμετοχή και τη συλλογική δράση.

Το Santa Run Χανιά είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στην πόλη μας, τα Χανιά, και έχει ως στόχο, την ενίσχυση των παιδιών των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και Ορίζοντας.

To Santa Run Χανιά είναι το πρώτο που έγινε στην Ελλάδα, το 2011 και αυτή τη στιγμή, είναι αναλογικά το μεγαλύτερο σε πλήθος κόσμου και συγκέντρωση χρημάτων στην Ευρώπη.

Το σύνολο των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στα έξι χρόνια του Santa Run Χανιά και έχει

αποδώσει στα ωφελούμενα σωματεία, είναι περισσότερα από 320.000 ευρώ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook