Πέντε τόνους πετρέλαιο προσέφερε  στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μητροπόλεως  Κισάμου και Σελίνου η εταιρεία Avin Oil S.A. –  Motor Oil (Hellas) και άλλους τέσσερις  τόνους ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια»

Πέντε τόνους πετρέλαιο προσέφερε  στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μητροπόλεως  Κισάμου και Σελίνου η εταιρεία Avin Oil S.A. –  Motor Oil (Hellas) και άλλους τέσσερις  τόνους ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια» για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης του Ιδρύματος, το οποίο θερμάνει τις 4.200 τ.μ. που περιλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις του.

Για να θερμανθούν τα κτιριακά αυτά συγκροτήματα όπου φιλοξενούνται 80 εμπερίστατοι και αναγκεμένοι συνάνθρωποι μας, 20 επιπλέον στο Τμήμα Αποθεραπείας – Αποκατάστασης και λειτουργούν: Κοινωνική Κουζίνα που προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού εβδομαδιαίως,  Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο με 15 εθελοντές Ιατρούς,  Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Φυσικοθεραπευτήριο, Γραφεία Διοίκησης, τα Γραφεία των Προγραμμάτων «Κατ΄ Οίκον Βοήθεια» ως και άλλοι βοηθητικοί χώροι, χρειάζεται την περίοδο αυτή του ψύχους περί τον 1,5 τόνο πετρέλαιο κάθε 3 ημέρες.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.  Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος σημείωσε: «Πολλές και από καρδιάς οι ευχαριστίες μας προς τους κ.Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και κ. Γεώργιο Ι. Βαρδινογιάννη, ως επίσης και προς τον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» δια την προσφορά της αγάπης τους εις την κάλυψη μέρους των αναγκών θέρμανσης των εγκαταστάσεων του Αννουσάκειου, καθώς την περίοδο αυτή χρειάζονται τόνοι πετρελαίου δια την κάλυψη των αναγκών του Ιδρύματος.

Η προσφορά αυτή, έκφραση αρχοντιάς και μεγαλείου ψυχής, δεν ζεσταίνει μόνο τα σώματα των δεκάδων-εκατοντάδων συνανθρώπων μας που, σε καθημερινή βάση, δέχονται την φροντίδα και αγάπη του Αννουσάκειου Ιδρύματος, αλλά και τις καρδιές τους καθώς αισθάνονται ότι στην δοκιμασία της ζωής των δεν είναι μόνοι και εγκαταλειμμένοι. Ευχόμεθα η ευγενής και αρχοντική αυτή χειρονομία αγάπης να βρεί και άλλους μιμητές, καθώς οι ανάγκες του Αννουσάκειου αυξάνονται καθημερινά», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook