Μια πολύ δύσκολη βραδιά πέρασε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας στο πολύκεντρο Σούδας κατά την παρουσίαση της μελέτης για την πλατεία Σούδας δεχόμενος τα βέλη εκ των ενόντων.

Η αρχή έγινε από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σούδας Κώστα Φωκά, ο οποίος του τα έχωσε για τα καλά κάνοντας λόγο για παραγκωνισμό των Τοπικών Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων των πρώην Δήμων.

Την συνέχεια έδωσε ο πρώην δήμαρχος Σούδας, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Περάκης, ο οποίος επίσης μίλησε για παραγκωνισμό του Τοπικού Συμβουλίου.

Όμως στην συνέχεια τα αίματα άναψαν και με άλλους συμβούλους από την παράταξη του δημάρχου, όπως ο Μανώλης Κεμεσίδης αλλά και ο Μανώλης Μαυρεδάκης, ο οποίος τα έχωσε χοντρά στον αντιδήμαρχο Μιχάλη Βλαχάκη.

Επίσης σκληρή ήταν η επίθεση και του πρώην συμβούλου της πλειοψηφίας Μανώλη Φραγκάκη.

Το αποκορύφωμα, ήταν όταν ξέσπασε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Νεκτάριος Αλεξανδράκης, ο οποίος εκτός εαυτού, μπροστά σε όλο τον κόσμο , επιτέθηκε στον δήμαρχο και τελικά είπε πως θα παραιτηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι κουβέντες που ειπώθηκαν και ακούστηκαν ήταν “χοντρές” σε τέτοιο σημείο που δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή τους.

Και όπως φαίνεται από την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην ίδια την παράταξη του δημάρχου, μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο «βασίλειο του Βάμβουκα».

Και να σκεφτείτε πως έχουμε ακόμη κάπου ενάμιση χρόνο για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook