Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε τα ξημερώματα το μεγαλύτερο σε όγκο και βάρος φορτίο με χασίς που εισήχθη ποτέ από την Αλβανία μέσω Θεσπρωτίας! Το είχαν παραλάβει τρεις Έλληνες από τα «καρτέλ» της γειτονικής χώρας και, όπως παραδέχθηκαν, τελικός τους προορισμός ήταν η Αθήνα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας, που δεν σταματούν ποτέ να καταφέρνουν σημαντικά χτυπήματα στην διεθνή διακίνηση ναρκωτικών, είχαν στήσει, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, μπλόκο στην περιοχή των Φιλιατών κοντά στα σύνορα και, όταν είδαν ένα ΙΧ και ένα ημιφορτηγό να κινούνται ύποπτα, τα σταμάτησαν για έλεγχο. Στο προπορευόμενο ΙΧ, επιβάτες ήταν δυο νεαροί Έλληνες που λειτουργούσαν ως προπομποί.

Στο ημιφορτηγό, που επίσης οδηγούσε Έλληνας, βρέθηκαν 13 ταξιδιωτικοί σάκοι γεμάτοι με ακατέργαστη ινδική κάνναβη σε συσκευασίες του ενός κιλού. Το συνολικό βάρος του παράνομου φορτίου έφτανε τα 380 κιλά , τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί ποτέ στην περιοχή. Οι τρεις λαθρέμποροι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook