Μειώθηκε η πρωτόδικη ποινή όπου ο 55χρονος σήμερα δράστης είχε καταδικαστεί σε 25 έτη

Κάθειρξη 15 ετών, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 55χρονο ο οποίος παραμονή Χριστουγέννων του 2014 βίαζε την 8χρονη τότε εγγονή του και σήμερα κάθισε στο εδώλιο για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το δικαστήριο μείωσε σημαντικά την πρωτόδικη ποινή αφού ο 55χρονος, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 25 έτη αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα κακουργήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Ο 51χρονος τότε άνδρας, ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου, πήγε στο σπίτι της κόρης του, στο Αρκαλοχώρι, για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι βίασε δύο φορές την 8χρονη εγγονή του την ώρα μάλιστα που η κόρη και ο γαμπρός του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, ενώ αποπειράθηκε και τρίτη φορά να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Μετά την αναχώρηση του 55χρονου η 8χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της θα όσα είχε ζήσει τις δύο φρικιαστικές ημέρες.

Ο πατέρας της 8χρονης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 55χρονος συνελήφθη.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η στάση του 55χρονου ο οποίος αφού ομολόγησε την πράξη του, περιέγραψε με φοβερό κυνισμό όλες τις λεπτομέρειες στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook