Ακόμη και ο ιατροδικαστής εντυπωσιάστηκε από την πρωτοφανή αγριότητα των δυο νεαρών που τραυμάτισαν τον 31χρονο στρατιωτικό στην Ορεστιάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι δράστες δεν δίστασαν να… καρφώσουν (!) ένα κατσαβίδι στο κρανίο του άτυχου θύματός τους, για να αρπάξουν τα 400 ευρώ που είχε μαζί του και να πάνε στην… Βουλγαρία να τα ξοδέψουν!

Ο 31χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης βαρύτατα τραυματισμένος. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι πάλεψε με τους δύο νεαρούς ληστές και φέρει εκδορές και κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Όμως, ο 19χρονος και ο 21χρονος του κατάφεραν συνολικά έξη χτυπήματα με το κατσαβίδι που είχαν δανειστεί από ένα Ίντερνετ καφέ, με το πρόσχημα ότι θέλουν να επισκευάσουν μία μοτοσικλέτα!

Ένα από τα τραύματα είναι πιο σοβαρό, καθώς δόθηκε με τέτοια μανία ώστε το αιχμηρό αντικείμενο διαπέρασε το κρανίο του 31χρονου και έπληξε τον εγκέφαλό του! Ο άτυχος στρατιωτικός σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, αλλά οι δράστες τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Αφού άρπαξαν το τσαντάκι με τα χρήματά του, πήγαν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας με… ταξί για να διασκεδάσουν! Στην επιστροφή, όμως, συνελήφθησαν.

*** Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και στον Ερυθρό Σταυρό Καβάλας, όπου ένας 36χρονος χτύπησε με… μπουκάλι στο κεφάλι έναν 59χρονο για να του αρπάξει το τσαντάκι του που περιείχε 2.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Ο δράστης διέφυγε, αλλά τα στοιχεία του είναι γνωστά και αναζητείται, ενώ το θύμα του διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook