Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία εκδήλωση της ευρωπαϊκής καμπάνιας «Europe in my region 2018», στην «Ζωοδόχο Πηγή»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία εκδήλωση  της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας «Europe in my region 2018», που συνδιοργάνωσε η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης με  την Ένωση Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων της κοινωνικής δομής «Ζωοδόχος Πηγή». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ζωοδόχου Πηγής, στο Ηράκλειο, και είχε θέμα: «Ευρώπη πηγή έκφρασης για τη διαφορετικότητα».  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ωφελούμενοι του Κέντρου συνεργάστηκαν με μαθητές του Παγκρήτιου Εκπαιδευτήριου σε εικαστικές  δραστηριότητες  με θέμα την «Ευρώπη για όλους».

Τα έργα που  δημιουργήθηκαν θα εκτεθούν σε χώρο του Κέντρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε   ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος τόνισε  ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα τις κοινωνικές δομές στο νησί και έχει μια ανοικτή αγκαλιά για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο με χαμόγελο και ίσες ευκαιρίες.  

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και την προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Μαρία Κασσωτάκη, η οποία ήταν παρούσα, καλωσόρισε ο διευθυντής του Κέντρου «Ζωοδόχος Πηγή» Χρήστος Τζαμούσης ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη της Περιφέρειας στη λειτουργία της κοινωνικής δομής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook