Περιοριστικοί όροι επεβλήθησαν και  στους 13 συλληφθέντες μεταξύ των οποίων είναι και οι 3 ανήλικοι,  ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, που απολογήθηκαν σήμερα για τα επεισόδια στην παραλιακή που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη.

Πιο συγκεκριμένα καθένας από τους τρεις θα καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, για τον επόμενο χρόνο, μία φορά το μήνα θα πρέπει να συναντιούνται με το Δικαστικό Επιμελητή Ανηλίκων στον καθένα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται στο Δικαστήριο κατά τις ώρες που θα αγωνίζονται οι ομάδες τους!

Σε ότι αφορά  τους 10 ενήλικες, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ για κάθε ένα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται στο Δικαστικό Μέγαρο κάθε φορά που αγωνίζονται στο Ηράκλειο ΟΦΗ , Ηρόδοτος και Παναθηναϊκός.

Οι απολογίες έγιναν , υπό διακριτικά,  αλλά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ στο πλαίσιο της ενιαίας δικογραφίας απολογήθηκαν και οι γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δεν αποκλείεται να κληθούν και παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ να καταθέσουν για την εμπλοκή των γραφείων του συνδέσμου της ομάδας για τη συγκέντρωση πριν και μετά τη συμπλοκή, ατόμων που συμμετείχαν σε αυτή.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αρχές αναζητούν άλλο ένα άτομο που φέρεται να κινείται στο χώρο της άκρας δεξιάς και το οποίο εμφανίζεται να είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού που μάλιστα \”κανόνιζε\” τις διάφορες \”συναντήσεις για τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ των οπαδών των ομάδων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook