Οι επιβάτες της πτήσης 126 της Aegean είδαν με έκπληξη να μπαίνει στο αεροπλάνο στις 7:30 το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου για να πετάξει μαζί τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός διάλεξε την απογευματινή πτήση και μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, έναν σύμβουλό του και δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας πέταξε για Θεσσαλονίκη οπού θα μείνει μέχρι τη Κυριακή για την Διεθνή Έκθεση.

Πριν από την απογείωση, πολλοί από τους επιβάτες χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό ο οποίος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος ενώ σε όλη τη διάρκεια της πτήσης μιλούσε με τον Πάνο Μπεγλίτη, ο οποίος καθόταν απέναντί του.

Φυσικά όπως αναφέρει το protothema.gr, στη διάρκεια της πτήσης ήταν κλειστή η business class και δεν υπήρχε κάποια πρόσβαση προς αυτή. Μάθαμε όμως ότι, καθώς και η πτήση ήταν πολύ σύντομη, ο πρωθυπουργός απλώς ζήτησε λίγο νερό από το πλήρωμα.

Ο Γ. Παπανδρέου και η συνοδεία του αποβιβάστηκαν πρώτοι από τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης. Στη πίστα του αεροδρομίου τον περίμενε το αυτοκίνητό του και τα αυτοκίνητα της ασφάλειας, τα οποία μετακινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης.