Έντονο είναι το χανιώτικο στοιχείο στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού υδατοσφαίρισης, Ντράγκαν Άντριτς. Ανάμεσα στα ονόματα των αθλητών για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με την εθνική ομάδα βρίσκονται αυτά των Κώστα Γαλανίδη, Μάνθου Βουλγαράκη και Μανώλη Μυλωνάκη.

Ο Γαλανίδης είναι τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που πρόσφατα επέστρεψε από τον Πανιώνιο, ενώ οι άλλοι δύο είναι αθλητές που αναδείχθηκαν από το ΝΟΧ.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Ζάππειο 13 και 14 Σεπτεμβρίου και γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ απέναντι στη Σλοβακία (1 Οκτωβρίου) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει στο Αίντχόφεν από 16 έως 29 Ιανουαρίου 2012.

Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Άντριτς είναι οι εξής: Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Τσαλκάνης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Αλέξανδρος Γούνας, Διονύσης Καρούντζος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης, Γιάννης Κόχειλας, Κώστας Γαλανίδης, Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Φίλιππος Καραμπέτσος, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Μιράλης, Γιώργος Ντόσκας, Κώστας Μουρίκης και Κυριάκος Ποντικέας.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook