Οι Γιατροί του Κόσμου με την ευκαιρία του εορτασμού του έτους εθελοντισμού και με την συμμετοχή των καλλιτεχνών προσκαλούν τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ» στο ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), στην Ακτή Μιαούλη.

Διάρκεια έκθεσης: 16-18 Σεπτέμβρη 2011
Ώρες λειτουργίας: 10-22

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν:
Η έκθεση "ΤΕΧΝΗ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ" είναι μια πρωτοβουλία προσφοράς που ξεκινά για πρώτη χρονιά φέτος με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας χρονιάς του εθελοντισμού.

Στόχος της έκθεσης είναι τα έσοδα της πώλησης των έργων να καλύψουν μέρος των αναγκών της λειτουργίας του Πολυιατρείου και της συνέχισης προγραμμάτων όπως η Γέφυρα Ανθρωπιάς Χανιά-Καμπάλα που έχει πραγματοποιήσει το τμήμα Χανίων των Γιατρών του κόσμου, μια από τις πιο σπουδαίες προνοιακές και ανθρωπιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα που εδώ και χρόνια συνεισφέρει ενεργά, προσφέροντας ιατρική κάλυψη σε πληθυσμούς που την έχουν ανάγκη τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός, σε λαούς που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, αρρώστιες και όχι μόνο.

Το τριήμερο 16, 17 και 18 του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εικαστική έκθεση στο ΚΑΜ με σκοπό τη στήριξη της δράσης αυτής, καλούνται λοιπόν όσοι επιθυμούν να παρεβεθούν ώστε να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια και να ενημερωθούν σχετικά με τις ενέργειες των Γιατρών του Κόσμου.

Σε περίοδο κρίσης η ευαισθησία είναι το πρώτο και κύριο μέλημά μας.

Ευχαριστούμε.


Τηλ. επικοινωνίας: 6977394034