ΑΛΗΘΕΙΑ

Τα λευκά σημάδια στην επιφάνεια της σοκολάτας αποτελούν ένδειξη αλλοίωσής της. Η αλλοίωση αυτή παρατηρείται όταν στην επιφάνεια της σοκολάτας δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα κρυστάλλων λίπους και σχετίζεται με λανθασμένη θερμοκρασία αποθήκευσης ή έκθεσης της σοκολάτας σε ζέστη.

Την επόμενη φορά που η σοκολάτα που θα ανοίξετε παρουσιάζει υπόλευκα σημάδια μη την καταναλώσετε.

Παγωμένου Ελευθερία 
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Βιογραφικό σημείωμα