Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr νεαροί 18χρονοι έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα μακάβριο «σπορ». Όπου σταθούν και όπου βρεθούν και πέσουν στην αντίληψη τους τα αδέσποτα τα κυνηγούν τα κακομεταχειρίζονται και τις περισσότερες φορές τα κακοποιούν με αυτοσχέδια όπλα.

Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις καταγγελίες που το τελευταίο διάστημα φτάνουν στο pamepreveza.gr οι δύο αυτοί νεαροί είχαν φτιάξει από κοντάρι σκούπας που στην άκρη του είχαν προσαρμόσει ένα αιχμηρό αντικείμενο, αυτοσχέδιο όπλο με το οποίο κυνηγούσαν και χτυπούσαν αλύπητα τα απροστάτευτα τετράποδα.

Το περιστατικό συνέβη μια μέρα του καλοκαιριού γύρω στις 3 τα ξημερώματα στην περιοχή σκαλάκια στην Πρέβεζα και έγινε αντιληπτό από κυρία η οποία προσπάθησε να αποτρέψει την κακοποίηση και μας κατήγγειλε το γεγονός. Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει κατατεθεί επίσης και μήνυση εναντίων των νεαρών.

Μετά από επαφές που είχε το pamepreveza.gr ήρθαν στην επιφάνεια και άλλα περιστατικά κακοποίησης ζώων από αγνώστους. Πριν μερικές εβδομάδες βρέθηκε το σκυλάκι της φωτογραφίας με πληγές γύρω από τον λαιμό του οι οποίες μαρτυρούν ότι είχε δεθεί με σύρμα και είχε κακοποιηθεί.