Σειρά συναντήσεων με στενούς του συνεργάτες ετοιμάζει σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, μετά την άφιξή του τη Δευτέρα στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες. 

Στο μεταξύ συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου θα έχει σήμερα στις 11.30 στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής.

Σχολιάζοντας τα σενάρια που ακούγονται περί πολιτικών πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού, οι οποίες θα εκδηλωθούν πριν ή μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, όπως αναφέρει το protothema.gr, στενός συνεργάτης του κυρίου Παπανδρέου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για πολιτικές πρωτοβουλίες μέχρι να κλείσει το deal στις Βρυξέλλες.

«Αλλού τα κακαρίσματα  κι αλλού γεννούν οι κότες», σχολίασε χαρακτηριστικά …

Ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε και χθες συσκέψεις με τους συναρμόδιους υπουργούς.Ακανθώδες θέμα το «κούρεμα» των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων.

Στην Αθήνα επέστρεψε και ο επικεφαλής της «ομάδας κρούσης» κ. Ραιχενμπαχ. Πρόκειται να μείνει για δύο ημέρες στην Αθήνα και να συνεργαστεί με τεχνοκράτες των υπουργείων ώστε να μπει στην τελική ευθεία το σχέδιο προγράμματος εξιγίανσης του δημόσιου τομέα. Ο κ. Ράιχενμπαχ πρόκειται να τις επόμενες ημέρες να δημοσιοποιήσει τις τελικές του προτάσεις, οι οποίες θα αποτελούν κομμάτι της συμφωνίας για το ελληνικό «κούρεμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook