Τον κακό του «δαίμονα» στο Παγκρήτιο Στάδιο θέλει να ξορκίσει την Κυριακή (3μ.μ Novasports 2) ο Εργοτέλης που στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Άλλωστε μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που συνδυάστηκαν και από το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η κρητική ομάδα κάνουν επιτακτική ανάγκη τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες που πάντως έχουν την παράδοση με το μέρος τους καθώς σε τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει στο Παγκρήτιο Στάδιο έχουν καταφέρει να φύγουν τρεις φορές νικητές και έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί με τον Μάριο Μπούντιμιρ να τίθεται οριστικά νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής .Ο Κροάτης όμως δεν θα είναι η μοναδική απουσία για το Ν. Καραγεωργίου για το ματς με τους Αρκάδες καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του , τους τιμωρημένους από την διοίκηση Φραγκουλάκη, Χίμπλιγκερ και Πίρσον με τον τελευταίο να βρίσκεται στην 20μελη αποστολή λόγω έλλειψης δεύτερου τερματοφύλακα αλλά να κάθεται στον πάγκο και να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια του Εργοτέλη ο νεαρός Καβουσάκης που θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι ότι επιστρέφει από τιμωρία ο Βίσιο που θα πάρει την θέση του Ντάτομο στην ενδεκάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ν. Καραγεωργίου για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους : Καβουσάκη, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρή, Γιαλούση, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Χρυσοφάκη, Ρομάνο, Κυριακίδη, Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Κατσικοκέρη, Βίσιο, Νταντόμο, Καρέλη, Χαντί και Ρέντζα.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σχετικά με τις σκέψεις του Ν. Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης φαίνεται ότι παίζεται μια θέση στο βασικό σχήμα στη μεσαία γραμμή. Αυτή την διεκδικούν ο Μπέτο με τον Ρομάνο.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη σε διάταξη 4-3-3 είναι αυτή με τους Καβουσάκη, Γιαλούση, Βίσιο, Σασιασβίλι, Σαρρή, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο (Μπέτο) , Κουτσιανικούλης , Λεάλ , Κατσικοκέρης.

Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook