Στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή πριν να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γ.Γ.Α. στα Χανιά, και μετά απο παρέμβαση του Δημάρχου Χανίων κ.Μανώλη Σκουλάκη, η ΔΕΗ έδωσε χρονική παράταση για καταβολή των οφειλών μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Το χρέος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων προς την ΔΕΗ φτάνει περίπου στις 90.000 ευρώ και η επιχείρηση είχε αποφασίσει να ξεκινήσει απο σήμερα τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση , βάζοντας ουσιαστικά λουκέτο σε αθλητικές εγκαταστάσεις που αξιοποιούνται καθημερινά απο εκατοντάδες Χανιώτες.

\’Ομως μετά απο \”πιέσεις\” του κ.Σκουλάκη τόσο προς την Περιφερειακή διοίκηση, όσο και προς την κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ δόθηκε αυτή η χρονική παράταση, με την ελπίδα πως μέχρι τότε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα έχει καταβάλλει στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων ποσό ύψους περίπου 300.000 ευρώ τα οποία οφείλει απο την τακτική επιχορήγηση.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ κ.Ιπποκράτης Μανιουδάκης σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr , ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Χανίων και όπως είπε μόλις δοθούν τα οφειλόμενα χρήματα απο την ΓΓΑ, θα καταβληθούν και τα οφειλόμενα προς την ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook