Ο Φώτης Παπουλής και ο Παναγιώτης Ζορμπάς ήταν δύο από τους άτυχους παίκτες που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από την φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Παρόλα αυτά και οι δύο ποδοσφαιριστές μιλώντας για τους τραυματισμούς τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τόνισαν ότι αισθάνονται πολύ καλύτερα και εξέφρασαν την πίστη τους ότι θα μπορέσουν να δώσουν το παρόν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Φώτης Παπουλής μιλώντας για τον τραυματισμό του τόνισε : «Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει σημαντικά, είμαι πολύ καλύτερα και τη Δευτέρα το απόγευμα θα πάω να τρέξω. Θα κάνω μαγνητική εξέταση για να υπάρχει μια πιο λεπτομερής εικόνα, όμως θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν υποχωρήσει σημαντικά οι ενοχλήσεις που είχα. Το αιμάτωμα δημιουργήθηκε από κλωτσιά που δέχθηκα. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτε το σοβαρό. Το απόγευμα θα πάω προπόνηση και θα τρέξω.»

Για το αν νιώθει άτυχος με τους τελευταίους τραυματισμούς, τονίζει: «Αυτά έχει η δουλειά μας. Είναι μέσα στη ζωή. Όμως δεν πρέπει να μένουμε σε τέτοιες άτυχες στιγμές. Θα ξεπεράσω το πρόβλημα όπως ξεπέρασα αυτά που μου παρουσιάσθηκαν πριν από μερικές ημέρες. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάνε καλά».
Ο Φώτης Παπουλής στις δηλώσεις του πάντως έθεσε εαυτό στη διάθεση του προπονητή του, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς: «Το αιμάτωμα που έχω είναι σίγουρο ότι θα υποχωρήσει. Φυσικά θέλω να αγωνισθώ στο παιχνίδι με τον Άρη και είμαι σίγουρος ότι θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι.

Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας αυτός είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δεν παρασυρόμαστε από τη πορεία που έχει ο αντίπαλος μας και τους βαθμούς που έχει στο βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής είναι μια νέα αρχή για όλους κι εμείς θέλουμε να έχουμε συνέχεια στη καλή πορεία του ΟΦΗ. Επαναλαμβάνω θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Ενώ τέλος για το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, υπογραμμίζει: «Είναι υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει αυτά τα ματς. Όμως εμείς σήμερα δεν ασχολούμαστε με το θέμα αυτό. Η μόνη σκέψη που είναι στο μυαλό μας είναι το επόμενο δύσκολο ματς που θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Μετά τον αγώνα με τον Άρη θα μας απασχολήσει το επόμενο παιχνίδι».

«Είμαι πολύ καλύτερα»

Εξίσου καθησυχαστικός είναι και ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο οποίος επίσης αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τον Εργοτέλη: «Είμαι πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει. Θα πάω τη Δευτέρα το απόγευμα για να κάνω προπόνηση και θεραπεία. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σημαντικό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Φυσικά θα είμαι καλά και θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου»

Ο ταλαντούχος μέσος του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Άρη: «Όταν έχεις βρει το ρυθμό σου σαν ομάδα δεν είναι καλή η διακοπή. Από την άλλη μεριά δίδεται χρόνος σε παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμού να αναρρώσουν. Δεν πρέπει όμως να στεκόμαστε σ αυτό. Η διακοπή έγινε, εμείς συνεχίσαμε τη δουλειά μας και στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και πως θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι. Συγχρόνως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στις δυναμική της και την οποία θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο γήπεδο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook