Μια 30χρονη μητέρα δύο παιδιών έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα νεαρό φοιτητή, την ώρα που… προσπαθούσε να πιάσει ένα κουτάκι μπύρας από το πάτωμα του οχήματος και τον σκότωσε!

Η Zoe Murphy είχε ήδη ξεπεράσει το όριο, οδηγούσε μεθυσμένη και έκανε και χρήση μαριχουάνας την ώρα που έπεσε πάνω στον 23χρονο Jamie Martin.

Ο νεαρός επέστρεφε σπίτι του στο Manchester από ένα αποκριάτικο πάρτι και έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Η μεθυσμένη οδηγός παράτησε το θύμα, ενώ βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα να κοιμάται στο τιμόνι, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ενώ η μηχανή ήταν ακόμη αναμμένη.

Στο αίμα της βρέθηκαν 66 μικρογραμμάρια αλκοόλ ανά 100 millilitres, ενώ το νόμιμο όριο είναι μόλις 35.

Οι αρχές αργότερα ανακάλυψαν ότι δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης και ασφάλεια, και είχε δανειστεί το αυτοκίνητο ενός φίλου της.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 4 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση ενώ δεν θα μπορεί να πάρει ούτε δίπλωμα οδήγησης τα επόμενα 7 χρόνια. Η οικογένεια του Jamie κατέκρινε την απόφαση του δικαστηρίου, χαρακτηρίζοντάς την πολύ «ήπια».

«Από τη στιγμή που μπαίνεις στη θέση του οδηγού όντας μεθυσμένος και αφαιρείς μια ανθρώπινη ζωή πρέπει να δικάζεσαι για φόνο. Η ποινή της δεν είναι αρκετή» είπαν οι γονείς του θύματος.

\"Drink
\"\'Perfect

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook