Ούτε η Ρόδος κατάφερε να γλιτώσει στην αρένα του Μάλεμε. Ο δαιμονισμένος Πλατανιάς υποχρέωσε και τη μέχρι πρότινος ισόβαθμή του Ρόδο να υποκύψει στην ανωτερότητα του και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής με τις αποσκευές άδειες από βαθμούς έχοντας υποστεί την πρώτη της ήττα μετά από 9 ματς.

Οι ερυθρόλευκοι μπροστά σε 1000 και πλέον(!) φιλάθλους που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του Μάλεμε νίκησαν με 1-0 χάρις στο 8ο φετινό γκολ του Κατσικοκέρη στο 11ο λεπτό σημειώνοντας την 7η σερί εντός έδρας νίκη τους χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ και με την οποία σκαρφάλωσαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, τρομάζοντας όλη τη «κοινωνία» της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες μπορεί ενδεχομένως να  δικαιούνται ένα γκολ αλλά έπεσαν πάνω στον Λιούρδη και τα δοκάρια του με τον γκολκίπερ του Πλατανιά να διατηρεί απόρθητη την εστία του για  606 πλέον λεπτά.!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11’ όταν μετά από κόρνερ του Προβατίδη και κεφαλιά ασίστ του Τζανή ο  Κατσικοκέρης ξεσήκωσε το Μάλεμε.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 22’ όταν ο Μανίκας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και ο Πλατανιάς κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το υπέρ του 1-0. Στο δεύτερο μέρος, η Ρόδος συνέχισε την πίεση και είχε κι άλλο ένα δοκάρι, αυτήν τη φορά με τον Καντιμοίρη στο 62’, όμως τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Δοκάρι είχε και ο Πλατανιάς στο 82’ με το κόρνερ του Προβατίδη και την λάθος εκτίμηση του Ριγανά. 

Με αυτό το τρίποντο και σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα των Ηρακλή Ψαχνών και Κορίνθου, ο Πλατανιάς βρίσκεται στον ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Κόρινθο, ενώ η Ρόδος παραμένει στην τέταρτη θέση.
 
Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Κατρανίτσας, Τζανής, Παληγεώργος, Πότσι, Μουνάφο, Μιρτσέτα (65’ Νούτσος, 83’ Γεωργόπουλος), Κατσικοκέρης, Προβατίδης (95’ Μαρτσάκης), Πιτσόκος.

Ρόδος: Ριγανάς, Καντιμοίρης Σ., Ανωγειανάκης, Καραγιαννίδης (90’ Ευγενικός), Μπιμπίρης, Κεφαλούκος (75’ Σκαρλάτος), Τοπάλης, Καντιμοίρης Γ. (88’ Δανάς), Μανίκας, Μαραγκουδάκης, Κακλαμάνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook