Συνέντευξη τύπου ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2 παραχώρησε την Παρασκευή ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα είναι δύσκολο και έκανε κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας: «Ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να πάρουμε τη νίκη, αλλά στη προσπάθειά μας αυτή θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου».

Πέρα από το αγωνιστικό και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση της Κυριακής (4/12) στα Περιβόλια ο κ. Πετράκης στάθηκε και στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας: «Γίνεται μια υγιής δουλειά αλλά χρειάζεται στήριξη από όλους. Ο κόσμος των Χανίων θα πρέπει να στηρίζει καθημερινά την ομάδα, γιατί ο ΑΟΧ ανήκει στην πόλη. Κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι κάνουν κατάθεση ψυχής. Η προσπάθεια που γίνεται όμως χρειάζεται και την απαιτούμενη στήριξη από όλους».

Ο τεχνικός ηγέτης των «μπλε» πέρα από τον τραυματία Αλέξη Σελινιωτάκη, δεν έχει στο απουσιολόγιό του κάποιο άλλο όνομα, αφού ο Παναγιώτης Κορδονούρης, παρά τις ενοχλήσεις που ένοιωθε τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να αγωνιστεί.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook