Σε δεινή θέση βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Τόκιο, το οποίο μάλιστα είναι βραβευμένο και με δυο αστέρια Michelin, καθώς ένας από τους πελάτες του δηλητηριάστηκε αφού έφαγε ψάρι. Συγκεκριμένα ο πελάτης ζήτησε να δοκιμάσει μια από τις γκουρμέ λιχουδιές του εστιατόριου το  Fugu, ή  puffer fish. Το εν λόγω ψάρι είναι ένα από τα πιο δηλητηριώδη ψάρια του Ατλαντικού και ο chef που θα το μαγειρέψει θα πρέπει να έχει ειδική άδεια. Σύμφωνα με το protothema, η 35χρονη πελάτης μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο και πήρε την ίδια κιόλας ημέρα εξιτήριο.