Απαντητική επιστολή έλαβε χθές 2/12/2011, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, εκ μέρους του Διευθυντή ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ κ. Γιώργου Αγαπάκη σχετικά με την επιστολή που αφορούσε το χρονίζον θέμα των έργων στην περιοχή \”Σεληνάρι\” του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης με θέματο έργο Αντιμετώπισης κατολισθήσεων στην περιοχή Αγ. Γεωργίου Σεληναρίου του Β.Ο.Α.Κ..

Σε απάντηση στο σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Αγίου Νικολάου το Υπουργείο, αναφέρει τα ακόλουθα:

1.Από την Δ/νση Δ11 του Υπουργείου μας διατέθηκε πίστωση 50.000 ευρώ για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών της αρτηρίας και την κατασκευή τοίχων ανάσχεσης βραχοπτώσεων στο έργο του θέματος μέχρι 31 -12- 2011. Από την πίστωση αυτή θα κατασκευαστούν και μικρές ασφαλτικές ισοπεδωτικές στρώσεις στην Π.Ε.Ο. στο εύρος του έργου για την βελτίωση της βατότητας της.

2.Από την Προϊσταμένη μας αρχή έχει εγκριθεί η μελέτη εφαρμογής του έργου και είναι προς έγκριση και ο 1ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας εργασιών.

3.Με την αρχή του νέου έτους ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη χρηματοδότηση του έργου προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκτέλεση των εργασιών του έργου σύντομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook