Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οι άνθρωποι του Εργοτέλη αρχίζουν να κινούνται πιο ενεργά ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας μετά την απώλεια του Ρομάνο.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης συναντήθηκε για πάνω από μια ώρα σήμερα το πρωί με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Καραγεωργίου και συζήτησαν για τους παίκτες που έχουν προταθεί και τους έχουν παρακολουθήσει από κοντά οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας.

Στον Εργοτέλη δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν ένα «κάρο» λεφτά για μία μεταγραφή που θα γίνει τον Ιανουάριο για αυτό και ο πρόεδρος της ομάδας διαμύνησε στον Καραγεωργίου ότι θα είναι συγκεκριμένα τα χρήματα που θα δωθούν για αυτή την μεταγραφή.

Σε ότι έχει να κάνει με την ονοματολογία τώρα η περίπτωση του Σέρζ Ντιέ που το προηγούμενο διάστημα ήταν ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων του Καραγεωργίου φαίνεται να απομακρύνεται για δύο λόγους.

Από την μία γιατί ο παίκτης έχει να αγωνιστεί πάνω από 6 μήνες και από την άλλη καθώς οι απαιτήσεις που προβάλει είναι υψηλές για τον Εργοτέλη. Για αυτό τον λόγω το νέο όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας από σήμερα είναι αυτό του Σάκη Πρίττα του Άρη .

Ο 34χρονος μέσος που δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Πρόμπριερζ στον Άρη ψάχνεται για να αλλάξει στρατόπεδο και αποτελεί μια καλή περίπτωση για τον Εργοτέλη καθώς από την μία δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και από την άλλη είναι Έλληνας και δεν πιάνει θέση ξένου καθώς η κρητική ομάδα έχει καλύψει όλες τις θέσεις σε ότι έχει να κάνει με τους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.


Επανήλθε ο Λεάλ στο κανονικό πρόγραμμα

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα ευχάριστα νέα εν΄όψει του αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο ήρθαν από τον Σέρχιο Λεάλ που μετά από δέκα ημέρες όπου ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς κατάφερε στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι ο Ν. Καραγεωργίου μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ματς με τους Δραμινούς.

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν την Τετάρτη το πρωί με προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 11:30, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας όλοι στην ομάδα θα δουν τον εξ αναβολής αγώνα της Δόξας κόντρα στον ΟΦΗ. Άνθρωπος του προπονητικού επιτελείου θα βρεθεί στο Καυταντζόγλειο και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση. Όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα αναλυθούν από τον Καραγεωργίου και τους συνεργάτες του στην προπόνηση της Πέμπτης 8/12.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook