Ο 25χρονος Μαρσιν Κασπρζακ είπε με τερατώδη ειλικρίνεια ότι το έκανε γιατί στο γυμναστήριο έβλεπε… ωραιότερες γυναίκες!!

Η φρικιαστική αυτή ιστορία συγκλονίζει από κάθε άποψη. Το συγκλονιστικότερο όλων, πέρα από την κυνική ομολογία του δράστη, είναι ότι η γυναίκα κατάφερε να βγει ζωντανή από τον τάφο της χάρη στο δαχτυλίδι του αρραβώνα της που της χάρισε ο άλλοτε αγαπημένος της…

Ο νεαρός, Πολωνικής καταγωγής, ζούσε με την 27χρονη σύζυγό του Μισελίνα Λεβαντόβσκα σε κωμόπολη της Βρετανίας. Μάλιστα το ζευγάρι είχε αποκτήσει και ένα γιο, τριών χρονών σήμερα. Όλα κυλούσαν φαινομενικά καλά όταν ο νεαρός έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο έχοντας για βοηθό έναν 18χρονο φίλο του.

Σύμφωνα με το newsbomb, ο Μαρσίν πήρε ένα όπλο τίζερ (παραλύει το θύμα με ηλεκτρισμό) και χτύπησε με αυτό την 27χρονη.  «Είναι δίκαιο να πούμε ότι το όπλο δεν είχε το διαφημιζόμενο αποτέλεσμα. Η Μισελίνα δεν παρέλυσε», ομολόγησε αργότερα ο 25χρονος.

 http://c.media.newsbomb.gr/stories/drastis.jpgΧωρίς να χάνει χρόνο, έβαλε την σύντροφό του μέσα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο, φιμωμένη και δεμένη, και το σφράγισε με μονωτική ταινία.

Ακολούθως μετέφεραν το κουτί στο δάσος και την έθαψαν Η Μαρσίν διηγήθηκε αργότερα στους αστυνομικούς και τους δικαστές όπου έχει προσφύγει, ότι σώθηκε χάρη στο δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο παραλίγο δολοφόνος της!

Η νεαρή μητέρα, είπε πως έκοψε τη μονωτική ταινία με το δαχτυλίδι της περιγράφοντας τις δραματικές εκείνες στιγμές που έζησε κάτω από το έδαφος.

Η ίδια στάθηκε τυχερή μες στην ατυχία της λέγοντας πως ακόμα και εκείνες τις ώρες είχε διατηρήσει τη ψυχραιμία της και πως εφάρμοσε πιστά και με ηρεμία το σχέδιο απόδρασής της! Και τα κατάφερε.

«Προσπαθούσα να κλωτσήσω το κουτί με τα πόδια μου αλλά ήταν τόσο βαρύ! Οπότε σκέφτηκα ότι μόνο με τα χέρια μου θα μπορούσα να βγω από αυτό».