Το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Αγίων Δέκα, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, προκειμένου να ενημερωθεί από τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές και να τους ευχηθεί ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Τον κ. Σχοιναράκη καλωσόρισαν ο διευθυντής του Γυμνασίου, Γιάννης Φραγκιαδάκης μαζί με την διευθύντρια του Λυκείου Γιωργία Μανιφάβα και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τις ανάγκες του σχολείου. Βασικό αίτημα αποτέλεσε η τοποθέτηση δυο λυόμενων αιθουσών διδασκαλίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Γυμνασίου, ενώ όπως του τόνισαν πρέπει να γίνουν και κάποιες μικροπαρεμβάσεις στο εξωτερικό του κτιρίου, προκειμένου να αναβαθμιστεί αισθητικά, αλλά και να εκτελεστούν κάποιες εργασίες στο υπαίθριο θεατράκι που υπάρχει στον αύλειο χώρο του σχολείου, ώστε να καταστεί λειτουργικό.

Ο Δήμαρχος αφού έδωσε εντολή στους μηχανικούς του Δήμου να καταγράψουν αναλυτικά τα προβλήματα που υποδείχτηκαν προκειμένου να τα αξιολογήσει η τεχνική υπηρεσία, εν συνεχεία υποσχέθηκε πως ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν. Παράλληλα τόνισε στους δυο διευθυντές πως τόσο τα μηχανήματα όσο και τα λεωφορεία του Δήμου Γόρτυνας, είναι στη διάθεσή τους οποιαδήποτε ώρα τα χρειαστούν για τις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών τους.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Φραγιαδάκης και Μανιφαβα ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και την κατανόησή του και τόνισαν πως και οι σχολικές επιτροπές από την πλευρά τους θα συνδράμουν στις εργασίες που θα γίνουν, όπου τουλάχιστον έχουν την δυνατότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook