Tην παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου, είναι πιθανό να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γαβαλάς. Προ ημερών μάλιστα, λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γαβαλάς κάλεσε τη γνωστή «πεντάδα» της διοίκησης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σκέψεις του.

Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου να υπάρξουν εξελίξεις. Ο ίδιος ο κ. Γαβαλάς πάντως ερωτηθείς είπε ότι «δεν υπάρχουν προς το παρόν τέτοιες σκέψεις. Αν πάρω αποφάσεις θα το ανακοινώσω δημόσια, όπως κάνω πάντα».

Για την προεδρία δε φαίνεται να ενδιαφέρονται (τουλάχιστον προς το παρόν) οι Μιχάλης Χαιρέτης και Μανώλης Καλοψικάκης, μέλη της «πεντάδας» Γαβαλά στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ηρακλείου. Ενδιαφέρονται όμως, όπως όλα δείχνουν, οι Γιάννης Φανδινάκης και Ανδρέας Στρατάκης.

Ο πρόεδρος θα είναι προσωρινός, λόγω της εφαρμογής του νέου νόμου για τις συνεταιριστικές οργανώσεις, αν και ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός για την πορεία της συνεταιριστικής οργάνωσης, ιδιαιτέρως στον οικονομικό τομέα.

Ο βασικός λόγος που φαίνεται να οδηγεί σε παραίτηση το Μανώλη Γαβαλά είναι η κατάσταση της υγείας του. Ο κ. Γαβαλάς παλεύει με σθένος και παλικαριά το πρόβλημα του, ωστόσο ορισμένα πράγματα εξ αντικειμένου δεν συμβιβάζονται.

(agronews.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook