Το «απολύτως φυσικό, απολύτως Κρητικό» επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ, στηρίζοντας με συνέπεια την τοπική κοινωνία της Κρήτης, συνεχίζει και για το μήνα Φεβρουάριο 2012 το κοινωνικό πρόγραμμα για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής», στηρίζοντας τη δράση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑιματοΚρήτη».

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το μήνα Φεβρουάριο έχουν προγραμματισθεί οι ακόλουθες 2 εθελοντικές αιμοδοσίες και το επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ προσκαλεί όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των περιοχών να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, προάγοντας το μήνυμα: «Kάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής!».

Ο συντονισμός των αιμοδοσιών γίνεται από τον εθελοντικό σύλλογο «ΑιματοΚρήτης», σε συνεργασία με τα κινητά συνεργεία αιμοληψιών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

• Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Γραφείο Φόδελε και ώρες 10:00-13:30.

• Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Στόλων Δ. Κόφινα και ώρες 10:00-13:30.

Το πρόγραμμα «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής» υλοποιείται κυρίως στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου και στις πόλεις του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι άνθρωποι. Τονίζουμε ότι κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα εθελοντή αιμοδότη, αφού ο ΑιματοΚρήτης δεν διαχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εθελοντικό σύλλογο του ΑιματοΚρήτη στο τηλέφωνο 2810-239773 ή 6978-246797 είτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.aimatocritis.gr.

Για την διάδοση του κοινωνικού μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας το επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ, σε συνεργασία με πολίτες της Κρήτης που συμμετείχαν εθελοντικά στη προσπάθεια, δημιούργησε ένα βίντεο που αναδεικνύει την αξία της εθελοντικής προσφοράς αίματος.