Σε απολογία για σήμερα το πρωί κλήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2, η ΠΑΕ Πλατανιάς. Εκτός από την ΠΑΕ όμως κλήθηκαν σε απολογία τόσο ο Τίμος Καβακάς όσο και ο γυμναστής Ηλίας Μαχαίρας. Ο λόγος είναι τα όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Ρόδο ο διαιτητής Ιωσήφ Σφακιανάκης. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο εν λόγω διαιτητής είχε αποβάλει τον Καβακά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για διαμαρτυρία, ενώ είχε αναφέρει τον Μαχαίρα επίσης για διαμαρτυρία.

Χωρίς τον Προβατίδη
Εν τω μεταξύ στην τελική της ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το επικίνδυνο ματς με τον Βύζαντα στο Μάλεμε. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς με τον Καβακά να προβληματίζεται μόνο για την απουσία του Προβατίδη ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού.
Το παιχνίδι με τον Βύζαντα είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά και κρίσιμο αφού ο Πλατανιάς θα προσπαθήσει να νικήσει ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα για την άνοδο, ενώ από την άλλη ο φουριόζος Βύζας που μετράει τέσσερις σερί νίκες, θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις προνομιούχες θέσεις.

Ευχάριστος πονοκέφαλος
Η εξόχως κρίσιμη αυτή αναμέτρηση θα προσελκύσει και πολύ κόσμο, κάτι που αποτελεί και ένα επιπλέον ευχάριστο πονοκέφαλο για την διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας, αφού το Μάλεμε, όπως και με τη Ρόδο, αναμένεται να αποδειχθεί πολύ μικρό για καλύψει τις ανάγκες. Μια σκέψη των διοικούντων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους είναι να προσθέσουν πλαστικές καρέκλες στους προαύλιους χώρους του γηπέδου, ώστε να μεγαλώσουν την χωρητικότητα του γηπέδου, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 520 άτομα (καθήμενους).

Ευχαριστήριο
Τέλος ευχαριστήρια ανακοίνωσε εξέδωσε χθες η ΠΑΕ, με την οποία αναγνωρίζει την βοήθεια διάφορων επιχειρήσεων της πόλης των Χανίων.
«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την επιχείρηση BODY & SOUL (οδός Ακρωτηρίου 117) και τους ιδιοκτήτες της, κ. Νεκτάριο Ξεκουκουλωτάκη και κ. Προκόπη Κιμινουλάκη, οι οποίοι έδωσαν την ευκαιρία την περασμένη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να υποβληθούν σε πλήρη σωματική και ψυχολογική αποκατάσταση, χρησιμοποιώντας τους μοντέρνους και άνετους χώρους του γυμναστηρίου ενώ εμπεριείχαν την φροντίδα των εξειδικευμένων προπονητών.
Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αναγνωρίζει τη βοήθεια και τη συμπαράσταση από τις Χανιώτικες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την πολύ καλή, φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2
».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook