«Ο Γερμανός μας… ψάχνεται» είναι ο τίτλος του 2ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώνεται στο Δήμο Φαιστού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοιρών και το Ράδιο Μοίρες, με τη συνεργασία του Δήμου.

Το Κυνήγι πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι, αμέσως μετά το 1ο Παιδικό Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, που πρόκειται να ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι από την πλατεία Δημαρχείου. Τρενάκι, μουσική, χορός, παρέλαση κι εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους που θα επισκεφθούν την Κυριακή το Δήμο Φαιστού.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, αλλά και για το 1ο Παιδικό Καρναβάλι, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν στα τηλέφωνα 28923 40 240, 6948 10 56 70, 6980 10 62 26, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Πλούσια δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες στο 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού Δήμου Φαιστού. Το Ράδιο Μοίρες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοιρών και ο Δήμος Φαιστού προσκαλούν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις Μοίρες, ενώ παρουσιάζουν για πρώτη φορά την έναρξη της φετινής ιστορίας με πρωταγωνιστές τον… Φριτς και το Φραγκή !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook