Στην Real Life μίλησε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός της από τον Κριστιάν Καρεμπέ της στοίχισε πολύ.

«Δυσκολεύομαι να μιλήσω για τον χωρισμό μου γιατί θα κλάψω. Ο Κριστιάν υπήρξε η μεγαλύτερη αγάπη  μου. Η μόνη αγάπη μου! Είναι ο ιδανικός άνδρας για να είσαι μαζί του. Κράτησε 15 χρόνια και είναι τέλειο που έζησα αυτή την εμπειρία. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το ζήσουν αυτό. Μέχρι που κάποια στιγμή μεγαλώνεις και όλη σου η ζωή αλλάζει», είπε.

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, αν και η Αντριάνα έχει πλέον βρει καινούργιο ταίρι.

«Το δυσκολότερο πράγμα είναι ο πόνος του χωρισμού. Αλλά ναι, προχώρησα… Η ζωή συνεχίζεται», τονίζει.

Εδώ και λίγους μήνες το γνωστό μοντέλο είναι ζευγάρι με τον Αρμένιο επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν, ιδιοκτήτη του Jad Hamal, ενός από τα μεγαλύτερα club στο Μαρόκο και όπως λέει η Αντριάνα, πλέον αναζητά έναν συνοδοιπόρο στη ζωή της, χωρίς να αποκλείει έναν δεύτερο γάμο.

\"http://www.athensbars.gr/sites/default/files/homepage/assets_large_t_420_18709537_type11495.jpg?1288437105\"
   
«Δεν αποκλείω το να παντρευτώ δεύτερη φορά, αρκεί να έβρισκα την αγάπη που θα με ικανοποιούσε. Είναι σημαντικό να βρεις έναν συνοδοιπόρο ζωής, έναν άνθρωπο για να μοιράζεσαι πράγματα σε καθημερινή βάση. Είναι αστείο… όταν ήμουν μικρότερη αυτό που είχε σημασία ήταν ο έρωτας. Τώρα είμαι πιο απαιτητική, εστιάζω στη συντροφικότητα. Είναι υπέροχο να βρεις έναν άνδρα που να είναι συμβατός μαζί σου σε κάθε επίπεδο. Και δύσκολο. Αλλά το έχω ζήσει, οπότε τώρα πια ξέρω τι θέλω», τονίζει.

Και ναι ήρθε η ώρα που χτύπησε και το δικό της βιολογικό ρολόι.
  
«Θέλω ένα παιδί, αλλά περισσότερο το θέλουν όλοι οι άλλοι γύρω μου. Είμαι πολύ προστατευτική με όλους! Λέω για παράδειγμα στη μητέρα μου “ πρόσεχε, ντύσου καλά”, κι εκείνη  μου απαντά: “κάνε ένα παιδί και άσε μας ήσυχους”. Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να κάνω παιδί. Έχω αργήσει ήδη», παραδέχεται.

\"http://1.bp.blogspot.com/-NlkaEjXgD2s/TzAE3t5yCSI/AAAAAAAAITk/SuP7v97LIzo/s1600/adriana+sklenarikova+most+beautiful+legs+hot+sexy+coolaristo+2.jpg\"
   

Η Αντριάνα αψήφησε την κρίση και επένδυσε στη χώρα μας, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία της σειράς Le Spa Adriana Karembeu στο Λιτόχωρο Πιερίας.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Η κρίση αγγίζει όλες τις χώρες. Κάποιες προφανώς είναι σε χειρότερη θέση. Όλοι αγωνιούμε για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εδώ. Όμως ανήκω σε εκείνους που πιστεύω στις δυνατότητες της Ελλάδας. Η Ελλάδα έχει τον τουρισμό της. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θέλει ακόμα να επισκεφθεί τη χώρα σας και αυτό είναι ένα ζωντανό κύτταρο ανάπτυξης», λέει.

(star)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook