Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και από την εμφάνιση της κυρίως στο πρώτο μέρος εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς με τον προπονητή της κρητικής ομάδας να χαρακτηρίζει σημαντική ημέρα την σημερινή για τον ΟΦΗ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε :

«Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα και σημαντική γιατί μετά από 22 χρόνια ο ΟΦΗ προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την πρόκριση και την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Βάλαμε τρία πολύ ωραία τέρματα και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο έπρεπε να είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Μπράβο στα παιδιά , μπράβο και στον κόσμο που παρά την βροχή ήταν στην θέση του.

Για τις διπλές αναμετρήσεις όπου ακολουθούν με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος :

«Ίσως παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Τέτοιου είδους ματς δεν μπορείς ποτέ όμως να τα προδικάσεις. Είναι ειδικά παιχνίδια, άγχος δεν θα έχουμε. Η εξαιρετική μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα συνεχίζεται και στο Κύπελλο. Θα αφήσουμε τα προβλήματα έξω και θα καταθέσουμε την ψυχή μας σε αυτά τα δύο ματς».

Για το αν θα έχει στην διάθεση του τον Μάντζιο για το ματς με την ΑΕΚ :
«Θα δούμε ακόμα έχουμε τέσσερις μέρες μέχρι το παιχνίδι».

Για την απόδοση του Χόρχε Λόπεθ που ήταν αρκετά καλή σήμερα :

«Πάντα κρίνω την απόδοση της ομάδας συνολικά και όχι μεμονωμένα. Όλα τα παιδιά ξέχωρα από τα γκολ παρουσίασαν ωραία θέαμα και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Σχολιάζοντας την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ :

«Η αναβολή είχε και θετικά και αρνητικά. Το θετικό ήταν κάποιοι παίκτες που είχαν προβλήματα να τα ξεπεράσουν, και το αρνητικό είναι ότι είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό το ματς και αυτό κάπως μας χάλασε. Το καλό είναι ότι ορίστηκε την Κυριακή το ματς δεν θα χάσουμε τον ρυθμό μας. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα έχουμε προσαρμοστεί με τα δεδομένα της Ελλάδας».

«Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο γκολ»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Μιχάλης Γρηγορίου από την πλευρά του τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος του ΟΦΗ .

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Πανσερραϊκού επεσήμανε :

«Η πορεία μας έλαβε τέλος στο Κύπελλο σήμερα . Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στη φάση του 45΄ με το γκολ του Παπουλή. Όταν φεύγεις με 2-0 στην ανάπαυλα δεν μπορεί να ζητήσει κάτι στη συνέχεια. Η προσοχή μας στρέφεται στο Κύπελλο. Αυτό που με στεναχωρεί οι πολλοί τραυματισμοί. Και οι τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών συν τους τραυματίες που έχουμε αφήσει στις Σέρρες ουσιαστικά λείπει μια ολόκληρη ενδεκάδα. Μέσα από τα προβλήματα μας θα γίνουν πιο δυνατοί θα πάμε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Για τους στόχους του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Football League :
«Θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο είτε απευθείας , είτε μέσω των μπαράζ».

Για το πώς βλέπει την πορεία του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο :

«Είναι διαφορετική η δυναμικότητα του ΟΦΗ σε σχέση με πέρυσι . Δεν είναι τυχαία η πορεία του στην Σούπερ Λίγκα , και πιστεύω ότι θα μπορέσει ο ΟΦΗ να διεκδικήσει μέχρι το τέλος ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook