Δεν βρήκαν την ποσότητα ναρκωτικών που περίμεναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου στα χέρια δυο αδελφών και ενός συνεργού τους. Βρήκαν, όμως, μεγάλα χρηματικά ποσά που είχαν αποκομίσει από την διακίνηση και δεκάδες κοσμήματα που έπαιρναν ως αντίτιμο από τους αγοραστές, τα οποία εξετάζεται αν ήταν κλεμμένα!

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση στα σπίτια των δύο αδελφών ηλικίας 45 και 47 χρόνων στον Αρχάγγελο Ρόδου, βρήκαν μέσα και το 22χρονο «βαποράκι» τους που είχε πάνω του μια συσκευασία με μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης έτοιμη για πώληση και 670 ευρώ. Άλλος ένας 36χρονος συνελήφθη έξω από τα σπίτια με δυο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Τα αδέλφια είχαν άλλες τρεις συσκευασίες με «φούντα» βάρους 81,7 γραμμαρίων, αλλά εκείνο που δίνει αξία στη σύλληψή τους είναι οι δυο χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα «πελατών» και τα χρηματικά ποσά που έδιναν για την αγορά ναρκωτικών, μια απόδειξη είσπραξης χρημάτων από τράπεζα και 5.450 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών! Στα σπίτια των δραστών που οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, κατασχέθηκαν ακόμη 72 κοσμήματα καιν 21 κλειστές συσκευασίες καπνού, των οποίων η προέλευση εξετάζεται

Στην… ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζεται η επιχείρησή του καλλιεργούσε την προσωπική του χασισοφυτεία ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη  στην  Κέρκυρα! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν εννέα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 43χρονου επιχειρηματία που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας βρέθηκε και μικροποσότητα «φούντας» βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook