Την ερχόμενη Κυριακή στις 14.00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί το εξʼ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι άουτ της Αʼ Εθνικής Ποδοσφαίρου Σάλας, στο κλειστό της Σαλαμίνας, με τον Αιακό να φιλοξενεί την RE.KAL.
Το περασμένο Σάββατο, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα δεν κατέστη δυνατόν να μεταβεί στην Σαλαμίνα και να αγωνιστεί με τον Αιακό, λόγω της κακοκαιρίας. Έτσι οι υποχρεώσεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ξεκινούν την Κυριακή με την ψυχολογία να είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Μάλιστα, αυτή την φορά ο Γιώργος Βασσάλος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα σημάνει και το πρώτο βήμα της RE.KAL. για την παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα προχώρησε στην προσθήκη δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, των Χάρη Παναγιωτάκη και Γιώργου Διβόλη, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει πολλές πιθανότητες να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Πάντως, η πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ να ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, με τους άλλους δύο αγώνες να διεξάγονται κανονικά και τα φαβορί να επικρατούν εύκολα ή δύσκολα. Υπερίων και Αίας Παλλήνης επικράτησαν, έναντι σε Πρωταθλητή Καλλιθέας και Γ.Σ. Σαλαμίνας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή. Ο Υπερίωνας επικράτησε του Πρωταθλητή Καλλιθέας με 6-2, ενώ ο ελλιπέστατος Αίας Παλλήνης δυσκολεύθηκε από τον Γ.Σ. Σαλαμίνας, την αντίσταση του οποίου έκαμψε με 8-7.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Υπερίων 6
2. Αίας Παλλήνης 6
3. RE.KAL. 2
4. Αιακός Σαλαμίνας 2
5. Πρωταθλητής 1
6. Γ.Σ. Σαλαμίνας 1

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook