Ο Κισαμικός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α\’ ΕΠΣΧ, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο και της Ιωνίας 2000 με 2-1 στη Μοναχή Ελιά και έφτασε τις 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της τελικής φάσης.
Οι πρωτοπόροι πάντως \”φλέρταραν\” με την πρώτη απώλεια βαθμών αφού οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα από το 38\’ με το φάουλ του Μπαντουράκη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και \”έσκασε\” στο χορτάρι με τον α\’ βοηθό Κανελάκη να δείχνει σέντρα για το 1-0.
Στο 41\’ ο Σταυρακάκης με εντυπωσιακή ενέργεια κέρδισε πέναλτι από τον Γρηγοράκη και μαζί και την αποβολή του τερματοφύλακα της Ιωνίας. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο νεαρός Χριστουλάκης που απέκρουσε την εκτέλεση του Περράκη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και αφού είχαν δύο δοκάρια από σέντρες των Ανιάγκμπε (48\’) και Παπακαστρήσιου (67\’), πέτυχαν την ισοφάριση στο 69\’ με τον Ντόντα να σεντράρει και τον Περράκη να στρώνει την μπάλα στον Ανιάγκμπε, ο οποίος πλάσαρε σωστά.
Στο 74\’ ο Κισαμικός κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραταράκη πάνω στον Ντόντα, με τον Βασαδάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.
Εντυπωσιακός ήταν ο Ίκαρος Μουρνιών στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στα Νεροκούρου, επικρατώντας με τελικό σκορ 4-1, σαν τυπικά φιλοξενούμενος.
Πενταράκης (3\’), Αργυρίου (20\’) και Μανωλεδάκης (22\’) έστειλαν με σημαντικό προβάδισμα τον Ίκαρο στα αποδυτήρια, με τον Βογιατζή στο 78\’ να κάνει το 0-4.
Στο 80\’ αποβλήθηκε ο Νιαουνάκης επειδή σταμάτησε με τα χέρια επίθεση του Ηρακλή έξω από την περιοχή και τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Δασκαλάκης, αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. 
Στο 85\’ ο… υπηρεσιακός γκολκίπερ του Ικάρου απέκρουσε πέναλτι του Σταθάκη, με τον τελευταίο να μειώνει στο τελικό 1-4 με την εκπνοή.
Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας στους Αγίους Αποστόλους, ανάμεσα σε ΔΑΑΟΧ και Ασπίδα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook