1.000 φυτά θα προσφέρουν την ερχόμενη Κυριακή 1η Απριλίου οι Minoistas σε κάθε πολίτη που θα βρεθεί από τις 10 το έως τις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά από το άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη.

Εκεί θα περιμένουν μέλη των Minoistas με τα παραπάνω φυτά  προσφορά 4 ανθοπωλών και φυτωριούχων της πόλης μας, για να μετατρέψουnε την γκρίζα πόλη μας σε ένα μπαξέ όπως αναφέρουν οι minoistas.

Η συμβολική αυτή  κίνηση γίνεται για να δώσουν πιο πολύ το εύναυσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με το περιβάλλον, την φύση και τις μυρωδιές των λουλουδιών.

Ελάτε να πάρετε δωρεάν το φυτό ή το λουλούδι της αρεσκεία σας (ένα ο καθένας) και μαζί να  βάλουμε την αρχή για να ζωντανέψουμε τα παραμελημμένα παρτέρια μας, την ταράτσα του σπιτιού μας, την βεράντα μας, το παράθυρό μας.

Την προσπάθειά μας στηρίζουν μέχρι αυτή την στιγμή: ο φυτωριούχος κ. Χαχλάκης Στυλιανός (Καρτερός), τα ανθοπωλεία Βεκράκης (Έβανς), Cactus Center-Παπαδάκης Αλέξανδρος (Καρτερός) και η κ. Μαρίνα Καλουδάκη-Πετράκη (Κνωσσού).

Η πρόσκληση για την δωρεάν προσφορά φυτών στους συμπολίτες μας, είναι ανοικτή και μπορεί να συμμετέχει όποιος φυτωριούχος ή ανθοπωλείο επιθυμεί. τονίζουν χαρακτηριστικά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν αλλά δεν μπορούν να τα φέρουν  την Κυριακή το πρωί μπορούν να στείλουν  στο e-mail:  [email protected] την προσφορά τους. Στην συνέχεια μέλη της εθελοντικής ομάδας θα έλθουν από τον χώρο  για να τα παραλάβουν και να τα προσφέρουνε μαζί με τα υπόλοιπα που θα μαζευτούν.