Το πιο βαρύ χρηματικό πρόστιμο στη φετινή χρονιά και ένα από τα πιο υψηλά που έχει βάλει φέτος η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ για τα έκτροπά μερίδας οπαδών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 41.000 ευρώ την κρητική ΠΑΕ για τα όσα έγιναν στο ματς με τους «πράσινους» βάση και της έκθεσης του διαιτητή Τριτσώνη που ήταν αρκετά επιβαρυντική για την κρητική ομάδα.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση αν υπάρχει θετικό είναι ότι δεν τιμωρήθηκε η έδρα της κρητικής ομάδας εν όψει και του πολύ σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» στον επαναληπτικό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ στην διαδικασία εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ κ. Ντίνος Μανταδάκης όμως το βαρύ κατηγορητήριο που υπήρχε σε βάρος της κρητικής ΠΑΕ δεν άφηνε περιθώριο για πιο χαμηλό πρόστιμο.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 26ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή
δύο χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Κέρκυρα, Β.Προβατά (Υπεύθυνο ασφαλείας): Για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας κ. Β.Προβατά καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Β.Προβατά τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή σαράντα μίας χιλιάδων ευρώ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, LAZLO BOLONI (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. LAZLO BOLONI: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον κ.Lazlo Boloni την ποινή της επίπληξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook