Ανάστατοι ,απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι είναι  οι εργαζόμενοι στη Β’ΔΟΥ  Ηρακλείου καθώς με νέα απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών ζητείται από τέσσερις εργαζόμενους στην παραπάνω υπηρεσία όχι μόνο να επιστέψουν σε καθεστώς εφεδρείας αλλά και να επιστρέψουν στο κράτος τα χρήματα που έχουν πάρει από το μήνα Νοέμβριο μέχρι και σήμερα μαζί και το δώρο Χριστουγέννων!

Υπενθυμίζεται ότι ο νομοθέτης προέβλεπε ότι άτομα τα οποία έχουν προβλήματα υγείας μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους .Με βάση τη συγκεκριμένη διάταξη τα τέσσερα άτομα από τη Β’ΔΟΥ Ηρακλείου τα οποία αντιμετώπιζουν πρόβλημα υγείας και είχαν βγει στην εφεδρεία, επέστρεψαν τον περασμένο Νοέμβριο στην εργασία τους.

Τώρα όμως, και ενώ έχουν εργαστεί αυτούς τους μήνες και συγκεκριμένα το Νοέμβριο, το Δεκέμβριο,τον  Ιανουάριο,  τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο το Υπουργείο με νέα απόφασή του, τους καλέι να βγούν και πάλι στην εφεδρεία αλλά και να επιστρέψουν και τα χρήματα τα οποία έχουν εργαστεί!!

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει συνεννόηση των εμπλεκόμενων αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στη Β’ΔΟΥ είναι πολύ βαρύ μετά και την συγκεκριμένη απόφαση ενώ αγανακτισμένοι είναι και οι συνάδελφοι των εργαζομένων .

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook