Από τα πρώτα χρόνια του, φαινόταν ότι αυτό το ξανθό αγόρι θα εξελιχθεί σε ένα γοητευτικό άντρα που θα κλέψει τα βλέμματα όλων και θα κατακτήσει μια θέση στο Χόλλυγουντ.

Ο μπόμπιρας με το αγγελικό χαμόγελο και τα κατάξανθα μαλλιά που απεικονίζεται στις φωτογραφίες δεν είναι άλλος από τον διάσημο ηθοποιό Μπραντ Πιτ.

\"\"
 
Ακόμη και στην ηλικία των 12 ο ηθοποιός μοιάζει με ένα πολύ όμορφο αγοράκι που ξεχωρίζει, μια γοητεία που δεν έχει χάσει ακόμα και σήμερα στα 48 χρόνια του, πατέρας πλέον 6 παιδιών.

Τις φωτογραφίες αυτές έδωσε στην δημοσιότητα ο παιδικός φίλος του Brad Pitt, Jeff Wingo , ο οποίος έμενε απέναντι από το σπίτι του Springfield στο Missouri.

\"\"     \"\"

«Πηγαίναμε βόλτες με τα ποδήλατα, και παίζαμε μπάσκετ και μπέιζμπολ μαζί. Ήταν πάντα ανταγωνιστικός. Βγαίναμε μαζί, αλλά εγώ ήμουν το παιδάκι με τα κόκκινα μαλλιά, και εκείνος, ο ξανθός με τα μπλε μάτια και όμορφος, ακόμη και τότε. Όσο μεγαλώναμε και ο ανταγωνισμός πέρασε στην διεκδίκηση των κοριτσιών κατάλαβα πως δεν είχα καμία ελπίδα » αναφέρει ο Jeff Wingo.

Στην παρακάτω φωτογραφία που είναι τραβηγμένη το 1981 ο Brad Pitt ποζάρει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook