Συνεχίζει τις διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου ,κάθε Πέμπτη ενώ η κοινωνική υπηρεσία του δήμου δέχεται νέες αιτήσεις από άπορες οικογένειες για να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού Πέτρος Περάκης, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τις οικογένειες που υποστηρίζονται από αυτό.

Ο δήμαρχος συζήτησε με τους δημότες, τους ενημέρωσε για τις δράσεις κοινωνικής στήριξης της δημοτικής αρχής και τους υποσχέθηκε ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η δημοτική αρχή δεν θα πάψει να υποστηρίζει δράσης με επίκεντρο τον άνθρωπο και ειδικά των αδύναμο.

Τους προέτρεψε επίσης, να μη χάνουν την αισιοδοξία τους και να συνεχίσουν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, ο Κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας εθελοντών Μαλεβιζίου που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Παντοπωλείου, το σύλλογο γυναικών «Μέλισσα» που ειδικά για το Πάσχα έφτιαξε λαμπάδες και έβαψε κόκκινα αυγά για τους δικαιούχους, αλλά και την εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗΣ α.ε. που προσέφερε αμνοερίφια για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο κ. Μαμουλάκης τόνισε ότι: «Τη δράση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου υποστηρίζουν πολλές εταιρείες, επιχειρήσεις, σύλλογοι και φορείς και τους είμαστε ευγνώμονες. Χωρίς τη βοήθειά τους και τις προσφορές τους, αλλά και χωρίς τη στήριξη όλων των εθελοντών μας, δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα απ’ όλα αυτά»