Αυξημένες κατά τόπους νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί στη Δυτική Κρήτη, περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 23 βαθμούς και στα ορεινά από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Η μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού θα αγγίξει τοπικά τους 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Ανατολικό Κρητικό όπου θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως ισχυροί. Σταδιακά σε όλες τις περιοχές θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 15/4, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Ασθενής βροχή προβλέπεται και γο τον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, ο ουρανός θα είναι καθαρός ωστόσο η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα περίπου. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένιση, φτάνοντας στα 2 μποφόρ με κατεύθυνση δυτική.