Το παιχνίδι της Ασή Γωνιάς με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο δεν είχε την τύχη να ολοκληρωθεί, αφού διεκόπη στο 52' κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα με 3-0.

Το φυλλο αγώνα αναφέρει ότι η διακοπή έγινε όταν διαπληκτίστηκαν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με συνέπεια να αποβληθούν και οι Δήμας, Κεφάκης, ενώ ακόμα ο διαιτητής Χαραλαμπάκης γράφει ότι εκπρόσωπος του ΑΟΑΝ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, απώθησε τον τερματοφύλακα της Ασή Γωνιάς Δημητριάδη και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Αποκόρωνα εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Η Διοίκηση του Α.Ο Ασή Γωνιάς ΄΄συγχαίρει΄΄ την αψεγάδιαστη φιλοξενία της Διοίκηση του Α.Ο.Α.Ν στον αγώνα της 29/4/2012. Λέμε ΄΄συγχαίρει΄΄ διότι έγινε και αυτό στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αναγραφής στο φύλλο αγώνος σαν εκπρόσωπος ομάδας του Αγίου Νικολάου εισήλθε μέσα στην περιοχή μας άρπαξε από τον λαιμό τον ανήμπορο ν΄αντιδράσει τερματοφύλακας μας, προσπάθησε να τον στραγγαλίσει, του στέρησε το δικαίωμα ν΄αναπνέει το ΄΄ ωραίο οξυγόνο του Αγίου Νικολάου΄΄ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και σαν πρωταθλητής του king boxing (μάλλον είδε στην τηλεόραση τον Έλληνα Πρωταθλητή Ζαμπίδη) τον έριξε νοκ αουτ στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα αναφερθούμε στις ύβρεις, βωμολοχίες, πράξεις βίας, ροχάλες, πέταγμα αντικειμένων και άλλων ενεργειών που ΄΄τιμούν΄΄ την αψεγάδιαστη φιλοξενία του Αγίου Νικολάου. Σταματάμε εδώ. Να εύχονται όμως ο τόσο βάναυσα χτυπημένος ποδοσφαιριστής μας Μενέλαος Δημητριάδης να γίνει καλά και να εξέλθει από το Νοσοκομείο που τον έστειλαν με τόσο βίαιο, απαράδεχτο, προκλητικό και ξεδιάντροπο τρόπο χωρίς να του αφήσει κατάλοιπα η πράξη βίας του Κύριου εκπρόσωπου της ομάδας του Αγίου Νικολάου. Αλήθεια η φιλοξενεία αυτή τιμά το Κρητικό Ποδόσφαιρο; Πιστεύουμε ότι η αθλητική Δικαιοσύνη θα εφαρμόσει επακριβώς τον Κ.Α.Π. και τον Πειθαρχικό Κώδικα ενώ η συντεταγμένη πολιτεία θα στείλει επιτέλους τους ΄΄ ραβδούχους΄΄ εκτός αθλητικών χώρων. Κλείνοντας η διοίκηση του Α.Ο Ασή Γωνιάς ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της όλα τα σωματεία τα οποία είτε με γραπτές ανακοινώσεις, είτε με e-mail, είτε με τηλέφωνα συμπαραστάθηκαν στην ακατονόμαστη πράξη βίας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία θα εφαρμόσει το αυτονόητο δηλαδή την τήρηση του Αθλητικού Νόμου.

Το Δ/Σ του Α.Ο ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ"