Στα χέρια των ελληνικών αρχών θα παραδωθεί σήμερα από  την Ιντερπόλ ο Μάκης Ψωμιάδηε, ο οποίος από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στις φυλακές των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα στις 2 το μεσημέρι το κλιμάκιο της Interpol στη ΠΓΔΜ πρόκειται να παραδώσει τον Μάκη Ψωμιάδη στα σύνορα (Εύζωνες), στο ελληνικό κλιμάκιο της Interpol.

Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας, στις 9 Νοεμβρίου 2011, συνελήφθη από την Αστυνομία της γείτονικήςς χώρας, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων. Στη συνέχεια, ο ανακριτής του Πρωτοδικείου των Σκοπίων διέταξε την προφυλάκισή του. 

Από τότε εκκρεμούσε η έκδοσή του, ενώ όλο αυτό το διάστημα οι αρμόδιες αρχές της ΠΓΔΜ προέβαλαν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία ωστόσο ξεπεράστηκαν έπειτα από διάβημα του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και το αίτημα έγινε δεκτό.

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα διανυκτερεύσει στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ώστε να οδηγηθεί στην Ευελπίδων και τον ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος και εν συνεχεία την προφυλάκισή του, πιθανότατα στις φυλακές Κορυδαλλού.