Άκουσα πως κάποιοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά συμβούλεψαν τον Βενιζέλο, πριν την ομιλία του στο Ηράκλειο, να κάνει μια βόλτα απο τα Χανιά και να καταθέσει ένα στεφάνι στον τάφο του εθνάρχη.
Μιας και ο ίδιος διατυμπάνιζε πως ξεκινά τις περιοδείες του απο το νησί θέλοντας να τιμήσει την Κρήτη.
Δυστυχώς δεν τους άκουσε.
Επίσης άκουσα πως είπαν στην Φώφη την Γεννηματά να έρθει στα Χανιά για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, έτσι ώστε η ομιλία να γίνει μετά που θα έχουν κλείσει τα καταστήματα σε ένα \”μεγάλο μαγαζί\”.
Δυστυχώς η Φώφη τους έστειλε τελεσίγραφο λέγοντας πως εαν θέλουν, \”είναι διαθέσιμη απο τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ\”.
Έτσι το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο κατάντημα της \”κεντρικής\” προεκλογικής συγκέντρωσης των 100-150 νοματαίων (μαζί με υποψηφίους στελέχη κλπ) στην αίθουσα του ΕΒΕΧ.
Απο την Δευτέρα όμως ο Μπένυ, η Φωφη και τα άλλα μεγαλοστελέχη καλά θα κάνουν να μην αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους για το εαν ξεπρασινίσει η Κρήτη.
Γιατί ακόμη και εαν πετύχουν τον \”μέγα\” (ΙΙΙ) στόχο να έρθει το ΠΑΣΟΚ πρώτο στο νησί, αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους υποψήφιους βουλευτές που είναι και οι μόνοι οι οποίοι έδοσαν πραγματική μάχη για το κόμμα τους.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook